In 4 dagen naar meer online zichtbaarheid en herkenbaarheid met hele makkelijke, praktische en concrete stappen.

 

– Gratis.

– Online.

– Eigen tempo en tijdstip.

– Toegang tot besloten Facebookgroep voor meer interactie.

– Je ontvangt elke dag een mail.

– Duidelijke voorbeelden.

– Kort en bondig.

– Ik daag je ook uit.

– Voor startende ondernemer en ervaren ondernemer.

Start 3 februari.

<!-- Laposta 1.1 --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var Laposta = {};<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Laposta.width = '200';<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://tijdwinst-met-elise.email-provider.nl/a/ov5xwkxzf1/l/dtm7oc8o5i/subscribe.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- /Laposta -->

Deze challenge van 4 dagen is een gratis kennismaking. Met zowel stappen naar meer zichtbaarheid als met mij. Tijdens deze 4 dagen nemen we je profiel door op social media, je branding, en manieren om je zichtbaarheid online te pakken.

Aangezien ik van transparante communicatie hou, geef ik alvast aan dat ik op het einde een aanbod doe tot samenwerken en dus meer verdieping. De keuze hierin is aan jou. Voor mij is het belangrijkste dat jij ontdekt hoe het voor jou werkt. Ongeacht op welke manier of met wie je dat doet. Voel je in ieder geval meer dan welkom om deel te nemen aan deze gratis Zet jezelf in de Online Spotlight- Plan de Campagne.

Elke dag ontvang je een mail over het onderwerp van die dag en kun je actief meedoen en/of vragen stellen in een aparte en besloten facebook groep.

Deze 4 dagen is zowel interessant voor een startende ondernemer (dan maakt je sneller de juiste stappen), als ook voor een ervaren ondernemer (dan heb je soms blinde vlekken als het gaat over je eigen onderneming) en soms brengen andere inzichten, nieuwe inspiratie.

Ook geloof ik in de kracht van de herhaling. Jij ontwikkelt door waardoor je in een andere fase zit, een andere focus hebt en daardoor andere opmerkingen oppikt. Dus heb je al meegedaan aan de 1e ronde, doe gewoon weer mee en vergroot je Online Spotlight. Het is je zo gegunt!

Doe mee en je ontdekt hoe het ook anders kan.

Nieuwsgierig hoe jij jouw Toekomst in beeld kunt brengen?

Doe mee aan de gratis mini workshop Teken je Toekomst. Je hoeft niet te kunnen tekenen!

Dit zal sluiten in 25 seconden