06-53.624.111 elise@theboldagency.nl

Teken je Toekomst

mini workshop

Welkom bij Teken je Toekomst – dé sleutel tot een leven vol GRIP, RUST en RICHTING, zowel zakelijk als privé!

Ben jij klaar om jouw toekomst in eigen handen te nemen en te transformeren met plezier en geluk? Ontdek nu de kracht van Teken je Toekomst, een unieke methode ontwikkeld door de getalenteerde Chantal Vermeer.

Waarom Teken je Toekomst? Omdat het niet alleen een methode is om je toekomstplannen vorm te geven, maar ook een reis naar zelfontdekking en helderheid. Of je nu je persoonlijke of professionele doelen wilt realiseren, deze methode blijft dicht bij jouw unieke zelf.

 

Elise
De sleutel

Teken je Toekomst; dé sleutel tot een leven vol GRIP, RUST en RICHTING, zowel zakelijk als privé!

Toekomst-
plannen

Teken je Toekomst; een methode om je toekomstplannen vorm te geven en ook een reis naar zelfontdekking en helderheid.

Visuele routeplanner

In slechts 3 stappen onthult Teken je Toekomst jouw huidige situatie en wijst het de weg naar jouw gewenste bestemming. Dit is jouw visuele routeplanner naar succes!

Impact

Je hoeft niet te kunnen tekenen! Het draait allemaal om de intentie en de impact van wat jij op papier zet.

Wat kun je verwachten?

Hoe werkt

Teken je Toekomst?

In slechts 3 stappen onthult Teken je Toekomst jouw huidige situatie en wijst het de weg naar jouw gewenste bestemming. Gebruikmakend van eenvoudige tekeningen breng je jouw ‘nu’ situatie in beeld, om vervolgens een creatief beeld te creëren van waar jij het allerliefste naartoe wilt. Dit is jouw visuele routeplanner naar succes!

En het beste gedeelte? Je hoeft niet te kunnen tekenen! Het draait allemaal om de intentie en de impact van werken vanuit je creatieve brein. Ontdek op een laagdrempelige en leuke manier hoeveel potentieel er in jou schuilt.

Doe mee!

Investeer vandaag in jouw toekomst en ervaar de mini workshop Teken je Toekomst geheel gratis! Transformeer je leven met deze krachtige methode en laat je verrassen door de ongekende mogelijkheden die voor je liggen. Grijp deze kans en teken de weg naar jouw droomleven! 

Deze cursus is ontworpen om je op een creatieve manier te laten kijken naar jouw tekomst plannen en te ontdekken wat je diep van binnen eigenlijk al weet. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, deze cursus is geschikt voor iedereen. Nogmaals; je hoeft niet te kunnen tekenen. Samen gaan we op een inspirerende reis waarbij we plezier hebben en nieuwe mogelijkheden ontdekken.